torstai 10. heinäkuuta 2008

on iltamia pidellyt!

jaaha. tekis mieli kirjottaa tänne jotain, mutta kun ei oikee tuu mieleen mitään, mitä vois kirjottaa. tässä selailen internetin ihmeellistä maailmaa ja päivittelen samoja vanhoja uutissivuja, irc-galleriaa ja facebookkia, toivoen, että jossain niistä sivuista tapahtuisi jotain täysin maata mullistavaa. mutta ei. samat paskauutiset pyörii joka sivulla, jaakkel spämmää outouksia galleriaan ja facebookissa ei - kuten arvata saattaa - tapahdu mitään. on tämä elo sitten niin raskasta!
huomenna ois sitten viimeinen iltavuoro ennen tuota ah niin ihanaa viikonloppua. toisaalta hyvä, että on ilta, koska saa nukkuu pitkään ja chillailla aamun rauhassa. paska homma sen puolesta, että ei jää illalla oikeen aikaa ja se aika töissä kuluu NIIIIIIIIIIIIN hitaasti. toivotaan ajan juoksevan kuin tuulispää ja viikonlopun tulevan nopiasti.
alkaa pikkuhiljaa jo väsyttääkin, mutta ei tee mieli mennä nukkumaan. telkkaria vois katsoa, mutta sekin suoltaa pelkkää paskaa tähän aikaan yöstä. käihäkin vois ehkä maistua ennen unten maille asettumista. vois kuunnella hiljaa, mitä se luonto kuiskii. nää on näitä öitä jolloin ei oikeestaan jaksa ajatella mitään. vaikka harvemminhan tässä tietoa sisältävän koneen ääressä tulee mitään kelailtua. jos käihä kirkastaisi ajatusmaailmaa sen verran, että nukkumaan mennessä voisi haaveilla jotain jännää ja positiivista. nytkin koitan keksii jotain mietittävää, mutta tulee vaa mietittyä sitä, että mitä miettis. do 'ya get it? vaikka tätäkään blogia ei taida kukaan edes lukea. voisin lopettaa tän tekstin anssi kela-tyylisesti: mä vaan istun ja kelaan. istun ja kelaan.

1 kommentti:

Olaf_III kirjoitti...

paras.teksti.ikinä.
eiiiiii ihan, mutta melkeen.
helkutin kiva pikku tunnelman-
valaistaminen! kiitos epis-pepis.